Мимо Гарсия е студент по журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и съосновател на платформата за подкрепа и помощ "Да говорим заедно".
Автор: Мимо Гарсия Домашно насилие & насилие Изневяра Психология Сексуална ориентация

Мимо Гарсия след проучване на „Евробарометър“: „Криминализиране на хомосексуалността – не, не стига! Необходимо е смъртно наказание.“ [дали]

Мимо Гарсия е студент по журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и съосновател на платформата за подкрепа и помощ "Да говорим заедно".
Мимо Гарсия е студент по журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и съосновател на платформата за подкрепа и помощ „Да говорим заедно„.

Идеята е следната – организираме референдум с един единствен въпрос „Подкрепяте ли въвеждането на смъртно наказание за хомосексуалните?“ (като в Бруней, Уганда). Резултатите са ясни: 99,99% са „за“, разбира се (В Чечня имат 0 обратни, при нас са единици от порода „европейска чума“). След това даваме еднодневен срок на всички педерасти да се изселят доброволно. Който остане се отърваваме от него на часа – може да ги горим като вещици; да ги разкъсваме крайник по крайник; да ги обесим и закачим като плашила по границите, за да се страхуват вражеските орди. Спокойно, никой няма да ни обвини, че вършим нещо лошо. Нали им отпускаме 24-часова отсрочка за доброволна депортация. Защо остават мръсните гадове! Ами как защо?! ЗА ДА НИ СЪСИПВАТ ДЕЧИЦАТА, ДА ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЧЕТАТА, ДА ПРОБИВАТ МОРАЛНАТА, ХРИСТИЯНСКА ЗАЩИТА НАД КЛЕТАТА РОДИНА!!! #БЪЛГАРИЯНАТРИМОРЕТА

На днешните избори не сколасахме да добавим и тази бюлетина и да сторим туй славно дело, но за следващите със сигурност съединени и обединени ще успеем! 

***

Това е единствения възможен вариант след като се запознаете с новото проучване, което показва още по-растяща нетърпимост към различните хора и отричането на възможността те да работят, те да обичат, те да съществуват.

(https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/10/23/3979489_bulgarite_vse_po-masovo_ne_priemat_homofoseksualnite)

Според мен данните са смекчени – не се обследват по-малките населени места, където положението още e на ниво жената е робиня, камо ли да се разбират еднополовите връзки.

И през тези избори меренето на пишки чрез формулата „Кой повече мрази ЛГБТИ хората“ продължи. Окей. Но ако наистина това са проблемите на държавата и това трябва да е водещата тема за дебати – не знам имаме ли разум…

Хубаво е обаче преди да изпратим някого на гибел да се постараем да го разберем. Защото да, да, да има едни досадни и жадни за пари НПО-та, които наистина, наистина, наистина настроиха обществото срещу различните. Но нещата не опират до тях. Прочетете коментарите, подпитайте познатите и ще видите, че омразата е повсеместна. Ала остава един елемент „без вина виновни“. Чудя се как никой от мразещите, отричащите не се запита „Що пък някой би искал да е мразен и отричан?“. Не, нямам предвид онези „меките китки“ от чуждестранните фондации и сдружения, пълнещи си гушите чрез чуждото нещастие. А пиша за тези, дето наистина изпитват чувства към собствения пол или не се чувстват на място в собственото тяло. За да осъзнаем нещата трябва да четем, да учим, а не да плюем и сочим с пръст. Материали за сексуалното развитие – бол. Най-добре е да се започне от Фройд. 

И да, никой здравомислещ не отрича, че има два пола – „женски“ и „мъжки“. Никой разумен не спори, че е нормално жените да харесват мъже и мъжете да харесват жени. Обаче също никой разсъдлив не може да отрече съществуването и на другото – „изключението“. След като е доказано, че репаративната терапия за смяна на ориентацията не върши работа и след като „изключенията“ не могат да се променят – никой няма право да обрича на нещастие и отритване невиновните за това, което са.
Не е зле освен трудовете на Зигмунд и други учени, да се изгледа и филма „Молитва за Боби“. 

Защо се вълнуваме кой с кого спи, ако е хомосексуален, ама не се вълнуваме кой кого бие у дома, в училище, на пътя, ако е хетеросексуален?

Плюс това как пък се считаме за най-добрите родители на целия свят, защото пазим малките от джендърите?!

  • Шамарите още се използват като наказание…
  • Мнението на малолетните и непълнолетните изобщо не се зачита…
  • Ако детето страда от някакъв синдром или недъг – никой никога не трябва да разбира…

Нека спрем да бъдем фалшиво консервативни с кухи приказки за това колко държим на християнското семейство. Кой не изневерява? Кой не е в паралелна връзка? Кой изобщо сключва граждански и християнски брак?! Колко държим на децата? Какви грозни разправии има за родителски права? Колко дела има за неплатена издръжка? И не, това не са изключения!

Съжалявам, но живеем в заблуда. Нито сме перфектните родители, нито сме перфектните семейства – насилваните с години и накрая убити жени в домашни условия го доказват. Случай след случай минава и заминава, но ние тъпчем на едно място „Не на гейовете, не на гейовете“. Стига вече. Кажете „Стоп“ на подценяването на женския пол, на домашното насилие, на расизма, на дискриминацията, на нарушаването на човешките права.

Най-лесно е като коне с капаци да твърдим „Хомосексуалните са педофили“, „Циганите са крадци“. Но така ли е? Как се правят такива обобщения? Подплатени ли са с доказателства? Прегледайте някоя друга енциклопедия за серийните убийци и да сравним брой убийци спрямо сексуалната им ориентация. Или пък нека да поставим на везната осъдени роми за открадната кокошка срещу несправедливо оправдани „чисти“ българи за някоя имотна измама.

Трябва да мислим и да делим хората само по белега – добри или лоши.

Вашият коментар