Автор: Мимо Гарсия Деца Домашно насилие & насилие

МИМО ГАРСИЯ: ПЛЮЙ МЕ, УЧИТЕЛКО ЛЮБИМА!

Публикацията е копирана от официалния сайт на Мимо Гарсия HTTPS://WWW.MIMO.BG 

Дами и господа, достигнахме дъното! По-надолу не може да закопаем…Мимо Гарсия говори

Отвратително! В 21-ви век, 2020 година учителка вместо да брани поверените й деца, насърчава унижението, карайки деца да плюят техен съученик, защото той ги е плюл по-рано… ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК, ПЕДАГОГ решава да се справи с насилието чрез насилие!!! „Око за око, зъб за зъб, плюнка за плюнка“…

Как е възможно тази жена още да е на работа?!

Как е възможно родители да правят подписка в нейна защита?!

Как е възможно в интернет форумите да подкрепят инквизицията над малолетни?!

Ние явно сме станали безсърдечни идиоти!!!

Имал съм подобен случай:

учителка ме залови, че дъвча в час. Принуди ме да изплюя дъвката в ръката й. След това забрани на всичките ми съученици да комуникират с мен, докато сме на територията на нейната стая. Те спазиха заръката й. Цял срок безмълвно седях сам на чина си… Учителката ме вдигаше на дъската, даваше ми трудни задачи, всячески се опитваше да докаже на света, че съм глупак. На родителските срещи обявяваше на майка ми колко смотан син има, разплакваше я. Не споря с нея – наистина не трябва да дъвча в час, наистина не съм добър по математика, но това причини ли са да сриваш детското самочувствие?! Да го стресираш?! Да настройваш другите срещу него?!

Такива преподаватели трябва да бъдат уволнявани дисциплинарно!!! На часа!!! Който директор ги брани – навън заедно с тях!!!! Поражението върху детската психика е непоправимо!!!!

Жестоката истина-извод е, че вече мразим децата, мразим бъдещето си. Зрелите не искаме да помогнем на проблемните малки човеци, искаме да се отървем от тях!!! Да ги изгоним в друг клас, в друго училище, на друга планета… Илюзорно решаваме, че нашето гардже е добро, а всички останали са лоши, зле възпитани и опасни. Често не забелязваме, че именно нашето чедо има нужда от подкрепа и от помощ, защото то – точно то тероризира другите!!! Но детето не е виновно, това е негов бунт, негов криворазбран начин да се справи със собствените си проблеми. Мъчи околните, защото самото то е мъчено. И в голям процент от случаите е мъчено у дома!!!

Вашият коментар