Автор: Мимо Гарсия

Мимо Гарсия: “Хората се осъзнахме и се обединихме!”

Покрай #COVID19 разбрахме колко свързан е светът – един да падне и повлича всички след себе си. Единствено дружно може да се изправим и да продължим.

Хората се осъзнахме – спряхме да си завиждаме из социалните мрежи, обединихме се, стартирахме кампании за събиране на средства. Допълнително влязохме в обувките на другите. На нас ни намаляват наема за офиса, ние правим отстъпки пред квартирантите, които обитават наше жилище.

Въобще освен пролет, появи се и човечност!

П.П.: Коронавирусът плаши малко или много всеки без Чък Норис,… и “Дързост и красота”. Героите на сериала са вечни и не се страскят от някакъв си вирус. Обаче и при тях не е безоблачно. Вчера Брук и Ридж тъкмо се събираха за 1,0020293892927388293719 път и се появи запис как русокоската се целува тайно с нейна стара изгора… Язък!

Така че внимавайте, когато се разхождате покрай техника! Уебкамерите на лаптопите са бая коварни – особено в момента, когато децата учат дистанционно. Един приятел даже ми каза: “Ох, така пазим тишина, та да не изложим сина, че чак ми се ще тъщата да ме заговори…”.

Вашият коментар