Автор: Галинка Чавдарова Административни съобщения Възрастни Деца Логопедия Прессъобщения Психология

КАБИНЕТЪТ НА „ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО“ ОТВАРЯ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ПАУЗА КАТО СА ВЗЕТИ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА СРЕДАТА! 🗣 ЛОГОПЕД / ПСИХОЛОГ В ЛЮЛИН ЗА ДЕЦА! 🗣 ЗАПИШЕТЕ ЧАС ПРИ ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА: 087 782 4485

КАБИНЕТЪТ НА „ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО“ ОТВАРЯ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ПАУЗА КАТО СА ВЗЕТИ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА СРЕДАТА!

Здравейте приятели,

през това особено време успяхме да подредим гардеробите, шкафовете и чекмеджетата в домовете си, но дали може да наместим на някой рафт страховете и тревогите, които сега бушуват в децата ни с пълна сила?

Дори малките да не проумяват в яснота какво точно се случва, те разбират, че родителите се боят да ги прегръщат и целуват, че отдавна не са виждали бабите и дядовците си и че сладките игри навън с приятелите им са забранени.

Вече има деца по мои данни, които проявяват признаци на хоспитализъм – явление, познато в институциите за деца, което се изразява в клатене на тялото напред-назад. Ненапразно негативните емоции минават първо през езика на тялото.

Затова, мили родители, вземете най-строги мерки за безопасност, но гушкайте децата си, не ги оставяйте без ласка.
Това сега им е особено нужно! Покажете, че сте до тях, че продължавате да ги обичате, че ги защитавате и закриляте. А на детски език това може да се преведе само ако възрастните са наистина нежни, чувствителни към нуждите им и изпълнени с доброта и разбиране.

Ако изпитвате непреодолими трудности да се справите с тревожността на децата си, може да ме посетите в кабинета и заедно да се справим с психологичните (а и логопедични) затруднения! 

С уважение,

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА

/психолог и логопед/

ЛОГОПЕД / ПСИХОЛОГ В ЛЮЛИН ЗА ДЕЦА!

ЗАПИШЕТЕ ЧАС ПРИ ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА:
087 782 4485

Прессъобщение от 13-ти май 2020 година:

Вашият коментар