Автор: Мимо Гарсия Позиции

Мимо Гарсия: Няма право на присъствие в публичното присъствие мнението, което се води от антисемитизъм, сиреч от омраза

Мимо Гарсия:

Над 50,000 човека в неделя, 26-ти ноември 2023 г., участват в марш в Лондон срещу антисемитизма, категорично обявявайки се против сеенето на омраза спрямо Израел и евреите.

За себе си мога да заявя, че винаги ще бъда приятел на Израел и евреите, защото са страдали толкова много, че светът, каквото и добро да направи за тях, никога не може да им се издължи за ужасът, известен като Холокост!

Първоначалното неглижиране на Хитлер води до израждането на това изначално родено чудовище, което с действията и решенията си обрича на смърт милиони евреи след психически тормоз и физически измъчвания в лагерите!

В наши дни отново с лека ръка се пренебрегва антисемитизма, оправдавайки и обяснявайки омразата към Израел и евреите като „право на мнение”
Няма право на присъствие в публичното присъствие мнението, което се води от антисемитизъм, сиреч от омраза!

Историята би трябвало да ни учи какво следва, когато дадем трибуна на лошите. Те манипулират други, които от своя страна достигат до трети лица.

Наблюдаваме именно разпростиране на антисемитизма!
Бяха похитени израелски младежи от фестивал, бяха отвлечени толкова много семейства, включително деца, от кибуци, но антисемитизмът доведе до това да се късат дори уведомленията за изчезнали лица от повлияни от антисемитизма млади хора, студенти в инак престижни университети.

Смятам, че филмът, повлиял ми най-много и формирал ме като толерантен човек е: „Момчето с раираната пижама”.
Препоръчвам го на всеки, за да осъзнаете напълно защо антисемитизмът разяжда цялостно и безпощадно, наранявайки дори изповядващите го
!!!

Вашият коментар