Автор: Мимо Гарсия Възрастни Домашно насилие & насилие

Мимо Гарсия: „Ловен сезон за домашно насилие 2019/2020 е официално открит!“

Публикацията е копирана от официалния сайт на Мимо Гарсия – HTTPS://WWW.MIMO.BG

Времето се влоши, спомените от лятната романтика заглъхнаха, ловен сезон за домашно насилие 2019/2020 е официално открит… Но нека спрем да бъдем културни по тази тема…

Eто този БОКЛУК през отминалата неделя извлече от колата, преби и простреля съпругата си!
Оказва се, че МНОГОКРАТНО е тормозил жената, заплашвал я е с убийство, държал я е в страх и подчинение… Децата им са ставали свидетели на всички ужасяващо грозни сцени! А може би и тях е насилвал…

И сега затаете дъх и четете внимателно: дамата си е оттеглила показанията и твърди, че нито е малтретирана, нито е стреляна.
Ами … сори! Разбирам колко страшно е домашното насилие! Разбирам как мръсникът манипулира жертвата, разбирам как пречупва инстинкта й за самосъхранение, личното достойнство, желанието за живот… Но не разбирам как една майка се отказва от собствените си деца и им причинява съществуването в такъв АД!

Но да – пребитата и стреляната е пълнолетна, явно е някаква форма на мазохизъм да седи там… Но децата категорично не трябва да търпят това!!!!

И МОЛЯ, МНОГО, МНОГО МОЛЯ  ДЪРЖАВАТА: ИЗВЕЖДАЙТЕ ТАКИВА ДЕЦА ОТ „ДОМОВЕТЕ“ ИМ (това не може да се нарече дом). ДАВАЙТЕ ГИ НА ПРЕКРАСНИ И ОБИЧАЩИ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ДЕЦА. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ПОДОБНИ „МЪЖЕ“ С МНОГО, МНОГО КАВИЧКИ!!!

И най-накрая скъпите жени трябва да разберат, че днес е шамар, утре е юмрук, вдругиден е размазано лице, а накрая идва време и за линч!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Любовта не е насилие, насилието не е любов!!!!!!!!!!!!!!!

 

Вашият коментар