Автор: Мимо Гарсия Възрастни Сексуална ориентация

Мимо Гарсия за футболиста Якуб Янкто, който смело излезе от килера

За Мимо Гарсия:

Влогърът и писател Ханк Грийн казва следното:
Ако не дадем на хората да разберат, че е възможно да бъдат различни, различните ще живеят целия си животв един видкултурен затвор. И има толкова много начини да бъдеш различен, че почти всеки в крайна сметка се чувства затворен от някакъв аспект на обществото, което позволява само пътя по подразбиране.“

Отхвърлянето е най-страшното, което едно общество може да причини на някой от членовете си!

За съжаление, ЛГБТИ общността е една от най-атакуваните, защото и днес диктатори я използват, за да разконцентрират гражданите от темите, които ги засягат пряко.

Чрез всяването на страх в хетеросексуалните, че хомосексуалните, бисексуалните, транссексуалните ще направят нещо на децата им, хетеросексуалните всъщност позволяват на деспотичното управление да пречупи и тях самите, „убивайки” чрез пропаганда и дезинформация всяка логична мисъл и възможност за бъдеще, в което всеки е защитен и приет, а мнението му се зачита.

В тази връзка хора като Якуб Янкто – изявени и доказали се в областта си, дават друг облик на ЛГБТИ общносттаТе показват на хетеросексуалните, че няма защо да приемат за заплаха ЛГБТИ хората.

Всъщност, особено в случая на Янктоизлизането от килера и признаването, че е хомосексуален служи и като разбиване на клишетата, че няма гей футболисти и че феновете няма да приемат гей футболист.

Десет месеца след като сподели, че е гей, Якуб е щастлив и практикува професията, която обича.

Само чрез примери като него ще се преборим с тираните, които прокарват антиевропейски и антиамерикански настроения, за да се задържат на поста си.

image

Вашият коментар